sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Ebru
Ebru ile isim analiziniz
Ebru: Diyarbakırda bir sağlık kuruluşundayım arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 25
Şehir Diyarbakır
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Kadir diyor ki;
25.10.2019 / 11:07 / #ID:234763

Tam aradığın kisiyim arayın tanışalım
Murad can diyor ki;
22.10.2019 / 03:26 / #ID:234480

Merhaba Erbu arkadasım sevgler
Emre diyor ki;
26.09.2019 / 00:03 / #ID:231641

Slm benimle ewlenirmisin
Hasan diyor ki;
25.09.2019 / 19:39 / #ID:231592

Tanışmak isterim
Cemal diyor ki;
20.09.2019 / 02:47 / #ID:231101

Selam nslsnz?
Mehmet atman diyor ki;
13.09.2019 / 02:30 / #ID:230189

Aradığın kişi burda
Muhammed diyor ki;
10.09.2019 / 10:04 / #ID:229743

Merhaba tanışmak istersen bana WhatsApptan yaz
Ramazan diyor ki;
30.08.2019 / 22:55 / #ID:228229

Merhaba bnde Diyarbakırliyim ciddi seviyeli bir arkadaş lik kurabiliriz pişman olmasın
Arasçakir diyor ki;
30.08.2019 / 10:43 / #ID:228145

Merhaba ebru ismim aras seviyeli bir iliski ariyorum guvenebilecegim birisini ariyorum hayatima anlam olsun beni sevsin ve guvensin bana olursa ara yada mesaj at
Ali diyor ki;
28.08.2019 / 11:21 / #ID:227759

Mrb tanismak istersen ara
Ibrahimi diyor ki;
22.08.2019 / 10:18 / #ID:226848

Merhaba ebru beni ara
Anıl diyor ki;
21.08.2019 / 02:25 / #ID:226665

Profilden ulasablirsn
Arasçakir diyor ki;
08.08.2019 / 21:28 / #ID:224729

Merhaba ismim aras diyarbakirliyim ve yaşim 24 eğer arasaniz sevinirim
Kenan diyor ki;
08.08.2019 / 05:31 / #ID:224665

Slm ben kenan bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz
emre diyor ki;
05.08.2019 / 18:24 / #ID:224322

beni arayın emre bn
emre diyor ki;
05.08.2019 / 18:23 / #ID:224321

selam
Mehmet emin diyor ki;
02.08.2019 / 08:05 / #ID:223844

Deli Dolu Yaşıyorum Senide Deli Dolu biri Zannediyorum ??
munzur diyor ki;
30.07.2019 / 12:29 / #ID:223350

slm tanışmak istersen numaram
Kenan diyor ki;
27.07.2019 / 09:46 / #ID:222855

Slm ben kenansizinle tanışmak isterim sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz
Şahin diyor ki;
21.07.2019 / 15:00 / #ID:221608

Selam ebru hanım mardinliyim sizinle uyumlu biri olduğumun kanaatindeyim beni arayabilir misiniz makine mühendisiyim 89 doğumluyum atletik yapılı esmer biriyim güven çok önemli benim için herşey karşılıklı güzeldir
Özgür diyor ki;
30.06.2019 / 17:56 / #ID:218087

Meraba sizi çok beğendim tanımak isterim
Bozkurt diyor ki;
24.06.2019 / 05:42 / #ID:217093

Mrb ebru hanım istediğiniz tüm şartlar bende mevcut bende sizinle tanışmak isriyorum eğer senin içinde uygunsa tabi
Ayaz diyor ki;
18.06.2019 / 18:03 / #ID:215490

Beni kabul edeceksen sana hergün serum takacam
Ahmet diyor ki;
15.06.2019 / 17:49 / #ID:215044

Merhaba . Bende konya liyim. Ara tanışalım.
Mehmet Ekinci diyor ki;
13.06.2019 / 11:14 / #ID:214645

sen benimsin olmayabilirsinde
Muhammed diyor ki;
10.06.2019 / 22:13 / #ID:214192

Merhaba canım numaranı yaz tanışalım
Serhat diyor ki;
08.06.2019 / 10:20 / #ID:213519

mrb ebru seninle mutlaka tanışmak istiyorum mesajımı görür görmez lütfen mesaj at☺
Mesut diyor ki;
13.05.2019 / 00:59 / #ID:210037

Ebru hanım numaranızı paylaşırsanız . Sohbet etmek isterim . Bende sağlıkçıyım tanışma fırsatını verirseniz bana memnun olurum .
Mikail diyor ki;
10.05.2019 / 17:38 / #ID:209749

Slm Ebru Ben Mikail Senle Ciddi Düşünüyorum Arayabilirsin
Arasçakir diyor ki;
09.05.2019 / 10:08 / #ID:209542

Merhaba ebru ben aras diyarbairliyim senle tanişip arkadaş olmak isterim numaramdi wp den yazabilirsin veya ariyabilirsin
Hasan diyor ki;
07.05.2019 / 00:15 / #ID:209251

Slm güzellik tanişmak iştersen msj at tanisalim gorursürüz
yusuf diyor ki;
03.05.2019 / 23:10 / #ID:208856

24 yaşındayım tanışmak istersen mesaj at ben sana dönerim
Emre diyor ki;
19.04.2019 / 11:06 / #ID:207269

Sizinle tanısmak isterim instagram adresim bektassssss16
Ömer diyor ki;
15.04.2019 / 03:46 / #ID:206738

Sizinle tanismak isterim.
Ali diyor ki;
13.04.2019 / 21:56 / #ID:206531

Mrb tanismak istersen ara
murat diyor ki;
11.04.2019 / 12:26 / #ID:206169

slm 23 yaşındayım tanışmak isterseniz numaram
Yusuf diyor ki;
03.04.2019 / 18:47 / #ID:205227

Mrb ebru diyarbakirdayim seninle tanışıp güzel günler geçirmek isterim tabi sende bana kapını açarsan telefon Numaram aramanı mutlaka bekliyorum espirili bi insanın seni mutlu edeceğimden hiç şüphen olmasın yeterki bana bi şans ver
Süleyman diyor ki;
30.03.2019 / 02:14 / #ID:204758

Merhaba bende sizin ile tanışmak istiyorum
Anıl diyor ki;
19.03.2019 / 20:26 / #ID:203548

Şekerim senden etkilendim sende istersen profil den irtibat kurabilirsin..
Adem diyor ki;
19.03.2019 / 08:30 / #ID:203446

Merhaba ebru hanım ben adem sizinle tanışmak istiyorum
zahit diyor ki;
15.03.2019 / 14:48 / #ID:202889

slm 23 yaşındayım tanışmak isterseniz numaram
Samet diyor ki;
14.03.2019 / 10:59 / #ID:202728

Ebru hnm mesajim iletilmedi sanirim nasi iletisime gececegiz bilemedim. karatassamet11@gmail.com mail atabilirmisiniz.
Samet diyor ki;
14.03.2019 / 10:43 / #ID:202726

Ebru hnm merhaba. Dusuncelerinize uyan birisi oldugumu dusunuyorum. Bende burali degilim. Itibar goren bir meslege sahibim. Gorusmek dilegiyle...
SAMED diyor ki;
09.03.2019 / 18:17 / #ID:202176

seni seviyorum
Hüseyin ışık diyor ki;
21.02.2019 / 02:34 / #ID:200171

Selam ben Hüseyin Batman merkezde ailemle kalıyorum yaşım 25 . İşitme engelliyim işitme cihazı kullanıyom sizinle tanışmak ömür boyu mutlu yuva hayat kurmak isterim saygılar sevgiler
caner diyor ki;
03.02.2019 / 21:48 / #ID:198258

slm adım caner d.bakırdan derdine sevincine ortak olabilecegım bir bayanla tanışmak istiyorum 38 87
Mehmet Akif diyor ki;
03.02.2019 / 03:30 / #ID:198148

mrb ilanınızı okudum zaten kendini bilmeyen biri hemen kendini belli eder aslen ankaralıyım ama batmanda kalıyorum emlak işi yapıyorum ayrıca diyarbakıra çok gidip geliyorum benim niyetimde böyle iyi efendi hoş güzel kendini bilen işi gücü olan bir bayanla tanışmak eğerki isterseniz tanışabiliriz ben bu siteyi ilk defa kullanıyorum instagramım sürekli açık genckaptan6463 istek yollarsanız yada mesaj atarsanız bilecemki mesajım size ulaşmış
hasan diyor ki;
30.01.2019 / 14:31 / #ID:197570

selam tanışalım
hasan diyor ki;
28.01.2019 / 17:27 / #ID:197343

mrb ben hasan 48 yaşındayım dürüst bi bayan arkadaşım olmasını isterım eger uygun buliyursan beni ara
caner diyor ki;
19.01.2019 / 18:37 / #ID:196011

mrb adım caner diyarbakırda ikahmet ediyorum kendini bilen cıkarsız bayanların mesajlarını bekliyorum 38 87

1 2 3 4   > >>


Ebru için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI