sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Ceren
Ceren ile isim analiziniz
Ceren: mersin içel silifke erkek arkadaş arıyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 24
Şehir Mersin
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Tolga diyor ki;
Bugün / 01:32 / #ID:268725

Merhaba nasılsın sizinle tanışmak istiyorum
Sami diyor ki;
28.07.2020 / 12:10 / #ID:267958

Fazla soze gerek yok tanismak istersn yazarsin ztn
Yunus diyor ki;
15.07.2020 / 01:11 / #ID:266329

Merhaba Ceren hanım ben Silifke taşuncundan yazıyorum
Kazikli kunduro diyor ki;
10.07.2020 / 09:49 / #ID:265846

Kazikli Ceren benden arkadaş olmak istiyorum çidiyim senden yuva kuralım seninle aynı yatakta yatmak istiyorum çidiyim sende çidisen ara beni telefon numaram ara beni Almanya vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim ve Türk vatandaşıyım çifte vatandaşım aylığım çifte maaş alıyorum aylığım çok yüksek seni aşka yelken açtı Ceren benden arkadaş olmak istiyorum çidiyim sende çidisen ara beni Avrupa gece gündüz demeden zevk yaparız çok güzelsin seni çok seviyorum benden evlenirmisin benden selam yatım var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım
Doğukan diyor ki;
09.07.2020 / 01:49 / #ID:265692

Ceren tanışmanın vakti gelmedimi sence de :) güzel arkadaşlık olursa sevgili bir denemenin zararı olmaz Bnce:)
Mustafa diyor ki;
04.07.2020 / 08:39 / #ID:265195

Meraba ceren na kadar güzel gözlerin var
Ümit diyor ki;
03.07.2020 / 11:00 / #ID:265110

Selam naber ben silifke den tanışabilirmiyiz
Cixx33 diyor ki;
03.07.2020 / 03:02 / #ID:265088

Mersin Anamur ferhat arayin saat fark etmez gzli no aciktir
Yunus diyor ki;
26.06.2020 / 23:03 / #ID:264507

Merhaba Ceren hanım tanışabilirmiyiz bende silifkedeyim
Alpfonso diyor ki;
10.06.2020 / 20:45 / #ID:262740

Ceren tanisalim bence
Mehmet diyor ki;
06.06.2020 / 03:58 / #ID:262358

Naber
Kazikli kunduro diyor ki;
28.05.2020 / 13:35 / #ID:261546

Kazikli Ceren yamişsın uzak kimse yazmasın ben Alman vatandaşıyım ama TüRKÜM hataylıyım Almanyadayım çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim evlenirmisin benden huşuma gittin senden evlenirim çidiyim sende çidisen ara beni telefon numaram ara beni Almanya vatandaşıyım hem Türk vatandaşıyım çifte vatandaşım aylığım çifte maaş alıyorum aylığım çok yüksek 16.000 ara beni teşekür ederim canım ister ara ister arama kurtarma seni arabam var arabam evim var mesinde kız kales
Can diyor ki;
18.05.2020 / 00:34 / #ID:260296

Merhaba gözleri güzel hanım efendi ben Silifke'de yazıyorum şuan sosyal medyadan görüşebiliriz senin için herhangi mahsuru yoksa tabi sevgilerle.
Baran diyor ki;
04.05.2020 / 01:44 / #ID:258816

Mrb ceren ben rıdvan silifke Gülnar buyukecelide yapılmakta olan nükleer enerji santralinde çalışıyorum mümkünse seninle arkadaş olabilirmiyz bazen beklenmedik bi zamanda tanımadığın insanlarla mutluluğu bulabilir insan iletişime geçersen sevinirim ????
Selim diyor ki;
22.03.2020 / 11:54 / #ID:254085

Mrb ben pozcuda oturuyorum olursa bir cay içelim
Haydar kol diyor ki;
17.03.2020 / 20:57 / #ID:253631

Merhaba iyi akşamlar dilerim saygılar sevgiler selamlar olsun seninle tanışmak istiyorum benimle iletişime geçtiğiniz mesaj at
Çağdaş diyor ki;
16.02.2020 / 00:09 / #ID:250415

Merhaba ceren seninle tanışmak isterimm
İzzet diyor ki;
14.02.2020 / 23:54 / #ID:250288

Merhaba ceren tanişabilirmiyiz?
Hüseyin diyor ki;
12.02.2020 / 21:22 / #ID:249958

Selam tanışmak istersen tanışalım
Ugur diyor ki;
10.02.2020 / 02:51 / #ID:249367

Selam
Mustafa diyor ki;
06.02.2020 / 11:43 / #ID:248812

Mrb bende sizin gibi düşünüyorum 19 yaşındayım eger buluşmak isterseniz yazı
Tarsusda oturuyorum
Ali diyor ki;
06.02.2020 / 02:00 / #ID:248770

Merhaba Ben Ali eğer konuşmak istersen bende burdayım
Samet diyor ki;
30.01.2020 / 20:19 / #ID:247651

SELAM, BERIL HANIM.
akdenizaksamlari33@outlook.com
fatih diyor ki;
17.01.2020 / 00:16 / #ID:245780

slm nasılsınız mersin silifkeden fatih ben
İbrahim diyor ki;
/ 12:02 / #ID:241755

Merhaba siz uygun. görürseniz tanışalım Mersin silifke
Halil diyor ki;
/ 00:00 / #ID:241714

Seninle tanışmak istiyorum
Mahmut diyor ki;
/ 13:52 / #ID:239638

Çok tatlısın
Samet diyor ki;
/ 01:43 / #ID:238511

SELAM, CEREN HANIM.
BEN ALMANYA'DAN.
akdenizaksamlari33@outlook.com
Mahmut diyor ki;
/ 00:09 / #ID:236861

Gözlerin çok güzel
alırıza diyor ki;
/ 13:12 / #ID:236576

Merhaba nasılsınız
İbrahim diyor ki;
/ 12:50 / #ID:235857

Merhaba gerçekten de çok tatlısın
Hüseyin diyor ki;
/ 04:42 / #ID:234485

Merhaba
Melih diyor ki;
/ 17:18 / #ID:233983

Slm tanisalimmi
İmran diyor ki;
/ 12:52 / #ID:232202

Merhaba ben silifkeden imran sizinle tanışmak istiyorum sende istersen tabi
halil diyor ki;
/ 18:11 / #ID:231711

slm ceren aslen silifkeliyim sizinle tanışmak görüşmek konuşmak isterim
Halil diyor ki;
/ 11:04 / #ID:228935

Slm 3 günlüğüne silifjedeyim ama Kibris ta kalıyorum yaş 36 tanisalimmi 23 63
Ferhat diyor ki;
/ 01:18 / #ID:227217

Mersin anamur dan ferhat ben
Veli diyor ki;
/ 15:51 / #ID:225321

Ceren veli alp Silifkeliyim marangoz mobilya ustasıyım 32 yaşındayım eşimden yeni ayrıldım ailemin yanında kalıyorum biliyorsun fani dünyada yaşıyoruz seni tanımak isterim mesaj görüşelim sözlerimde samimiyim beklicem burada iyi bayramlar ceren
Özgür diyor ki;
/ 00:15 / #ID:223944

Merhaba hanım efendi lütfen sizinle tanışmayı çok isterim.yalvaririm bana bir şans verin Instagram ozgur.bskk tanistikkca telefonumu veririm bende Mersin'de oturuyorum
Berk diyor ki;
/ 23:37 / #ID:220773

Ben silifke deyim uyarsa yarın buluşalım tanisalim
Berk diyor ki;
/ 23:34 / #ID:220772

Mrb cnm
Akif diyor ki;
/ 23:03 / #ID:219608

Bende silifke deyim hayatıma heyecan katmayı severim ara beni facede akif kocaker yaz cıkar
Mehmet dogan diyor ki;
/ 12:33 / #ID:217459

Meraba ceren hanim bende sizin gibi bir arkadas arıyorum eger buluşmak görüşmek istersen bana mesj ata bilirsin bende mersin deyim mesajini bekliyorim
Sadik diyor ki;
/ 01:01 / #ID:215691

Selam ben sadikkendime bir dost arkadas olarak tanışmak istiyorum
Huseyin diyor ki;
/ 01:17 / #ID:214410

Ben silifke merkezde yaşıyorum 19 yaşındayım gorusebilirmiyiz
Ayhan diyor ki;
/ 06:14 / #ID:211888

Hayirli sabahlar sizinle tanismak isterim adim ayhan 23 yasindayim
Akig diyor ki;
/ 13:32 / #ID:208017

Ara tanısalım
Cihan diyor ki;
/ 15:46 / #ID:207656

Sim ceren
Eyup diyor ki;
/ 19:05 / #ID:205793

Slm ceren mersinde yaşıyorum anlasabilmeyi, umuyorum aradığın flört veya arkadaşlık ise tanışabiliriz
Mert diyor ki;
/ 16:31 / #ID:202399

Mrb mersinliyim bekarlm sızı tanımak isterim

1 2 3 4   >


Ceren için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI