sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Sultan
Sultan ile isim analiziniz
Sultan: ben hareketli takılmayı seviyorum böyle bir kızım
Cinsiyet Bayan
Yaş 21
Şehir Trabzon
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Galip menteseoglu diyor ki;
27.05.2019 / 01:41 / #ID:211956

Merhaba aradigin bütün özellikler bende
Mert diyor ki;
25.04.2019 / 00:08 / #ID:207769

Merhaba 19 yaşındayım trabzonluyum tanışmak isterim.
Anil diyor ki;
30.03.2019 / 15:28 / #ID:204795

Merhaba sultan trabzonun neresindensin
fatih diyor ki;
08.01.2019 / 13:20 / #ID:194532

varsa şekerin patlıyalım şekerim
Hasan diyor ki;
09.09.2018 / 18:14 / #ID:177393

Slm nasılsınız umarım iyisinizdir rahatsızlık vermiyorsam sizinle ciddi anlamda tanışmak istiyorum kısaca size kendimi tanıtmak istiyorum trbzonluyum 1.70 boyunda 29 yaşında kumral biriyim dönüş yapmanız için tl numaram
Kemal diyor ki;
30.08.2018 / 02:38 / #ID:175702

merhaba
sizi tanımak isterim
Kemal diyor ki;
15.08.2018 / 12:27 / #ID:173531

selam iyi günler diliyorum Sultan hanım ben Kemal resmi kamu kurumda muhasebe memuru olarak görev yapıyorum seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen sevinirim ve beni ararsan veya bir çağrı bile verirsen emin olki asla pişmanlık duymazsın aksına sende memnun kalırsın bide gizlilik ve dürüstlük olmak şartıyla tabi bu söz ikimiz içinde geçerlidir TŞKLER
samet diyor ki;
13.08.2018 / 07:38 / #ID:173148

tam istedigin bilirim bende gezmeyi severim
Hasan diyor ki;
20.07.2018 / 08:39 / #ID:169536

Slm Trabzon arsinden yazıyorum yaş 30 tanışmak istiyorum sizinle tabi sizde uygun bulursanız saygılarımla No
ahmet diyor ki;
12.06.2018 / 23:27 / #ID:164014

SLM BENDE COK EYLENCEN BİRSİYİM SENİ MUTLU EDERİM SENİNLE TANIŞALIMALIM NE DERSİN
Onur diyor ki;
03.06.2018 / 04:43 / #ID:162041

Selam
Yılmaz diyor ki;
23.05.2018 / 13:09 / #ID:159816

SLM BEN YILMAZ YAS 27 BEKARIM DUSRUST VE SAYGILI BIR ARKADAS ARIYORM
İbrahim diyor ki;
16.05.2018 / 23:53 / #ID:158866

Mehtaba sultan ben sizinle tanışmak istiyorum
Ramazan diyor ki;
16.05.2018 / 20:57 / #ID:158848

Selam ben ramazan yas 26 bekarim çanakkaleliyim sondaj isiyle ugrasiyorum 13 30 whatsapp var mesaj cagri bekliyorum ciddiyseniz ciddi durust bayan arkadas ariyom msjinizi bekliyorum sultan hanim
özkan diyor ki;
16.05.2018 / 12:26 / #ID:158816

mrb sultan tanışabilirmiiyz numaram 85 78
serkan diyor ki;
16.05.2018 / 09:58 / #ID:158807

sen hareketli ben hareketli çarpılmayak sonra :) yaş olarak nasıl düşünüyorsun mesela 26 yaşındayım çıkarmısın benimle

Sultan için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI