sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Nermin
Nermin ile isim analiziniz
Nermin: Herşeyin hayırlısı diyerek arkadaş mesajı bekliyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 21
Şehir Malatya
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Yusuf diyor ki;
12.01.2020 / 21:56 / #ID:245236

Tanışmak istiyorum
Samet diyor ki;
25.11.2019 / 11:49 / #ID:238804

SELAM, NERMIN HANIM.
BEN ALMANYA'DAN.
akdenizaksamlari33@outlook.com
Emre a diyor ki;
18.11.2019 / 20:56 / #ID:237459

Karşındaki kişi den beklentin nedir amacım sadece arkadaş olmak
Emirhan diyor ki;
21.10.2019 / 09:49 / #ID:234421

Mrb nasılsîn sakıncası olmassa tanışabilirmiyiz
Engin diyor ki;
18.09.2019 / 04:03 / #ID:230849

Çok şey yazmaya gerek yok ara görüşelim
Ali diyor ki;
28.08.2019 / 11:32 / #ID:227782

Mrb tanismak istersen ara istersen watsapp dan boka bilirsin
Ali diyor ki;
28.08.2019 / 11:32 / #ID:227781

Mrb tanismak istersen ara istersen watsapp dan boka bilirsin
can diyor ki;
12.08.2019 / 00:36 / #ID:225029

ben can. malatya da yaşıyorum.istewrsen konuşarak birbirmizi tanıyalım.
ara wp den mesaj atsan da olur. seni tanımak istiyorum.
mert diyor ki;
10.08.2019 / 16:20 / #ID:224910

Tanisalimmi malatyadan
Erdal diyor ki;
/ 23:29 / #ID:219966

Selam erdal ben elazığdan yakışıklıyım watsapptan resimlerimvar bana uygun 1.70./190 boy arası 75 kilodanfazlabirbayan arıyorum ben kamuda memur bekarım ciddi dürüstseniz sizinle malatyada yüzyüze konuşup tanışmak istiyorum Numaram
Adilcan diyor ki;
/ 12:56 / #ID:218742

Merhaba sizinle tanışmak istiyorum 24 yaşındayım üniversite mezunuyum belki hayatımın aşkı siz olursunuz çağrı bırakın lütfen veya arayın Malatyadayım
Merhaba ben yusuf diyor ki;
/ 11:54 / #ID:218728

Merhaba ben yusuf sizinle tanışmAk isterim eğer niyetiniz cidiyse arayın yada çağrı bırakın ben ararım
Burak diyor ki;
/ 22:49 / #ID:213339

Slm
mehmet diyor ki;
/ 16:45 / #ID:212864

Slm nermin seni gordum mesaj atayim dedim ben mehmet nasilsin
mehmet diyor ki;
/ 02:00 / #ID:212467

iyi günler nermin hanım nasılsınız ben mehmet devlet memuruyum iyi günde kötü günde beni ben olduğum için sevecek Allah korkusu olan bir bayanla tanışmak istiyorum telefon numaram
Omwr diyor ki;
/ 03:33 / #ID:211597

Naber
Ali diyor ki;
/ 12:49 / #ID:203270

Mrb tanismak istersen
Ahmet diyor ki;
/ 21:57 / #ID:195382

Merhaba tanışabilirmişiz isminiz beni çok etkiledi
Kemal acun diyor ki;
/ 09:34 / #ID:191672

Slm malatyaliyim malatyada yasiyorum tanismak isderseniz daha detayli konusa biliriz bana done bilirseniz
Ali diyor ki;
/ 13:53 / #ID:191271

Merhaba Nermin hanım nasılsınız aradığınız özellikler beni işaret ediyor sizede uygunsa yarın buluşalım istediğiniz yerde
Ali diyor ki;
/ 13:50 / #ID:191270

Mrb nasılsın
Mehmet diyor ki;
/ 22:43 / #ID:190109

Etkilemek benim işim önemli oln senin beni etkilemen lazim ki uzun sure iliskimiz olsun cokuzun olursa hrseye varim. Tabi once beni etlilemen lazim. wpten yaz
Gokhan diyor ki;
/ 22:33 / #ID:188723

Selam malatyadan gökhan ben sizinle tanışmak isterim yaş 26 çok yakışıklı biriyim ararsan buluşuruz
Yılmaz diyor ki;
/ 16:41 / #ID:188347

merhaba nermın keske resmınde olsaydı oldukca bakımlı yaksııklı bırıyım sadece ıyı bır arkadas bulamadm tanısırsak ılerısı neden olmasn farklı sehırdeyz ama yakınız
Gizli diyor ki;
/ 13:42 / #ID:187319

Güven huzur sadakat.Selam.Kendimi biraz tanitayim: boy cm, kilo: 74, yas: 43. En fazla 33 gösteriyorum. Berlin, Mersin ve Gaziantep'de yasiyorum. Aciksasi bu platformlara pek fazla güvenmiyorum. Yinede sansimi denemek istiyorum. Aradigim özellikler: Ciddi, güvenilir, sadik ve dürüst birisi, cünkü ben öyleyim. Her şeyi beraber paylaşabileceğim bir eş adayı arıyorum. Bu belki de sensin. Anlaşabilirsek Whatsapp üzerinden de görüşebiliriz. Hayırlıysa, her iki taraf için, olsun. thsahan@hotmail.de
Yaman diyor ki;
/ 15:36 / #ID:187178

Merhaba 21yaşındayım tanışmak istersen numarama mesaj atabilirsin resimlerimi atarım konuşmak istersen konuşuruz iyi günler dilerim
Mehmet ali diyor ki;
/ 15:58 / #ID:187059

Mrhb nermin ben Şanlıurfa dan yazıyorum arkadaşlık kurmak istersen beni araya bilirsin
ibrahim diyor ki;
/ 21:05 / #ID:186121

Ben istanbuldan ibrahim yakisikliyim ilgilenirsen goruselim
ferman diyor ki;
/ 23:22 / #ID:185913

Merhaba musadeniz olursa şayet tanışmak istiyorum watsapta fotomvar ordanbakabilirsiniz sevecen kibar dürüst azimli kendiniyetişdirmiş hayattecrübesi olan atletik yapılı genç ve birazda yakışıklı karizmatik bir delüvanlıyım
özkan diyor ki;
/ 14:54 / #ID:185001

merhaba nermin hm kabul edersen seni yakından tanımak istiyorum numaram 85 78
Ramazan diyor ki;
/ 09:13 / #ID:184807

Selam ben ramazan yas 26 bekarim çanakkaleliyim tanisabilirmiyiz nermin hanim cagri mesaj bekliyorum whatsapp var askin yasi yoktur ve sevgi varsa inanc mutluluk ask uzakligin da bi anlami yoktur bence.

Nermin için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI