sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Sibel
Sibel ile isim analiziniz
Sibel: sevgilim olsun istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 21
Şehir Çorum
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Can diyor ki;
18.05.2019 / 16:28 / #ID:210797

Merhaba ben can Çorum dan yaş otuz tanışmak istiyorum
Arif diyor ki;
13.03.2019 / 20:36 / #ID:202673

kesin ara corumluyum
Deniz okan diyor ki;
03.01.2019 / 05:44 / #ID:193903

Sibel kendine güvenin cesaretin varsa tanisalim konuşalım anlasalim ben ciddiyim evlilik konusunda
mustafa diyor ki;
06.08.2018 / 17:41 / #ID:172136

Slm
adem diyor ki;
21.06.2018 / 18:04 / #ID:165412

sibel hanim ben corumda yasiyorum
Mustafa diyor ki;
07.05.2018 / 22:28 / #ID:157763

Seni mutlu etmek icin elimden geleni yaparim corum merkezdenim ararsan detaylari konusuruz
Murat diyor ki;
24.04.2018 / 05:41 / #ID:155596

Slm Sibel hanım sizinle tanışmak istiyorum profilinizi inceledim uygun görürseniz tanışalım konuşalım anlasalim mi profilinizde bahsettiğiniz konular doğrultusunda birşeyleri paylaşalım hayatımıza yön verelim mutluluğa giden ilk adımı birlikte atalım mutluluğun örneğini bizde görsünler istermisiniz
tanışmadann benim iyi olduğumu iyi olmadigimi nasıl biliceksinizki
levent diyor ki;
02.03.2018 / 12:51 / #ID:147519

seninle tanışmak istiyorum eğer ciddiysen email adresime telini gönder ben çok ciddiyim. ben güvenmeyi severim.
Mücahid diyor ki;
01.02.2018 / 17:44 / #ID:143763

2 tane kreşim var biri tokatta diğeri Çorum. Maddi sıkıntım yok 22 yaşındayım ve seninle aynı görüşlere sahibim. Olur okey dersen ulaşabilirsin beklentilerini ve isteklerini tamamiyle karşılayabiliriz.
Eren diyor ki;
16.12.2017 / 19:13 / #ID:136713

Benim adım Eren seninle cidi düşünüyorum buluşalım bende çorumda yaşıyorum Numaramı veriyim beni ara
Murat diyor ki;
11.12.2017 / 19:39 / #ID:135762

Slm Sibel hanım sizinle tanışmak istiyorum Skype yigitoglu_3535@hotmail.com
Kaan diyor ki;
02.11.2017 / 05:40 / #ID:129524

Merhaba güzelim bende çorumda yaşıyorum öğrenciyim tanışabiliriz eğer sende istersen eğlenceli vakitler geçirebiliriz
KEMAL ÖZKALELİ diyor ki;
12.10.2017 / 00:28 / #ID:126212

Merhaba Sibel
Kemal diyor ki;
22.09.2017 / 00:55 / #ID:122098

Sevgili arıyomuşsun
ahmet diyor ki;
18.09.2017 / 17:09 / #ID:121360

merhaba sibel hanım, 18 yaşında, 1.74 boyunda, 70 kilo yakışıklı gencim. shemale1910@gmail.com mail atabilirsiniz. Sizinle gerçtek anlamda görüşmek tanışmak isterim.
Eren diyor ki;
23.06.2017 / 06:08 / #ID:100630

kesin dönüş yap bende çorumdayım 22 yaşındayım huloggg
semih diyor ki;
20.04.2017 / 13:32 / #ID:90153

Furkan diyor ki;
27.03.2017 / 22:56 / #ID:86694

Senı mutlu edebirım sibel hanım ara yada mesaj at konuşalım buluşsak anlaşak 18 yaşım
isa ates diyor ki;
18.03.2017 / 17:27 / #ID:85223

Slm canim naber nasilsin tanismak istermisin tatlim
Levent diyor ki;
23.02.2017 / 14:53 / #ID:82008

Çorumdan selamlar,
eğer tanışmak istersen güzel arkadaşlıklara varım
hoşçakal
uzmançvş. diyor ki;
18.11.2016 / 21:38 / #ID:66438

deniz_deniz1911@hotmail.com skype adresim buradan önce görüşelim daha sonra özelden numaramı veririm maddi durumum iyi
Hüseyin diyor ki;
29.10.2016 / 21:16 / #ID:62792

Sibel tanisalim bence yaş 20 Çorum merkezdeyim 1.80 boyundaym 62 kgyim genç ve yakışıklı
Cevo diyor ki;
18.09.2016 / 13:09 / #ID:55751

Sibel bende çorum'da oturuyom. Tanısa biliriz
Çirkin diyor ki;
08.09.2016 / 16:52 / #ID:53406

Mrb nasılsınız tanismak istersen 61 88 telim arayabilirsin
19jöh diyor ki;
09.08.2016 / 17:25 / #ID:46420

Merhabalar Halil ben askeri personelim maddi durumum çok iyi eğer ciddi bir ilişki istersen mesaj atman yeterli
ahmet diyor ki;
04.08.2016 / 17:49 / #ID:45265

slm çorum dayım senle güzel bir arkadaşlığımız olabilir yazarsan sevinirim
poyraz araz diyor ki;
06.07.2016 / 20:08 / #ID:39780

Kaan diyor ki;
05.07.2016 / 00:35 / #ID:39443

Bi sure corumdayim cok yanlizim gorusmek istersen memnun olurum
Bedri diyor ki;
02.07.2016 / 16:23 / #ID:38743

Slm Sibel sizinle tanışmak istiyorum ararsanız sevinirim numaram
ahmet diyor ki;
29.06.2016 / 04:10 / #ID:38127

selam sıbel ben ahmet çorum merkezdeyım tanısmak ısterım senınle
selçuk diyor ki;
24.06.2016 / 11:12 / #ID:37005

slm selçuk ben 29 yaş merkezdeym çorumda, tanışabilriz istersen,
erhan diyor ki;
17.04.2016 / 23:12 / #ID:27647

Slm sibel ben erhan corum merkez mimar sinanda yaşıyorum yalniz tanışmak istermisiniz
baki aslan diyor ki;
15.04.2016 / 01:41 / #ID:27288

Merhaba ben corum merkezden yas 25 eger izniniz olursa sizi tanimak istiyorum niyetim sizi uzmek yada kirmak deil cep numaram 90 50 msj atmaniz yeterli ben ararim sizi simdiden teşekkür ederiz ilginize
Osman diyor ki;
11.03.2016 / 21:59 / #ID:23050

Sibelim sungurluda saat meydanındayım..şimdilik kimbilir belki gelirsin
sefa diyor ki;
06.02.2016 / 20:31 / #ID:18793

selam sibel ben sefa 18 yasinda çorumda yasiyorum seninle arkadas olmak istiyorum
tamer diyor ki;
01.02.2016 / 02:32 / #ID:18069

MRB. CIDDIYSEN 53 33
Yusuf diyor ki;
11.01.2016 / 15:58 / #ID:15420

Merhaba sibel nasılsın. bende çorumluyum öğrenciyim seninle tanışmak istiyorum. Facede fotolarımıda görebilirsin maddi bir sıkıntımda yok sadece gerçekten anlayacağım bir bayan arkadaş arıyorum. sende hemşehrimsin istersen birbirimize şans verebiliriz. yaş olarakta bişrbirimize yakınız güncel ve giyimine falan dikkat eden biriyim. cvpını bekliyecem.
aslan diyor ki;
11.01.2016 / 11:25 / #ID:15416

slm sibel hanım ben corum / alaca dan siz tanımak isterim memurum ama ben bu siteye inanmıyorum yinede şansımı deneyım dedım ararsan sevınırım
burak diyor ki;
03.01.2016 / 21:38 / #ID:14494

merhaba sibel hanım. sizinle tanışmak isterim. numaram 00 08. görüşmek üzere
Ali diyor ki;
03.01.2016 / 00:53 / #ID:14433

Mrb ben ali arayin tanisalim konuşalım birbirimizi taniyalim sonra ileri si icin olursa olur 13 18
muzaffer diyor ki;
02.01.2016 / 19:29 / #ID:14384

meaba ben Muzaffer 22 yasim yar Azerbeycandan katiliyorum boy kilo 62 sevgi saygi durust olmali
Skaype ..muzaffer.bilalov2
watsapp..+944559827280
https://www.facebook.com/baki.canol

Sibel için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI