sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:

Ayşe
Ayşe ile isim analiziniz
Ayşe: Ankarada çalışan bayanım evlilik istiyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 29
Şehir Ankara
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Hamza diyor ki;
08.06.2019 / 16:01 / #ID:213589

Ayşe hanım sizinle birlikte güzel şeyler yapabiliriz bekliyorum
ertuğrul diyor ki;
07.05.2019 / 00:57 / #ID:209262

merhaba ben ertuğrul ankarada yaşıyorum sizinle tanışmak istiyorum tabiki sende istersen mesajını BEKLİYORUM. 37 09
Ercan diyor ki;
01.11.2018 / 11:17 / #ID:185278

Ankarada yanlız memurum... Uygun bulursanız yazın
Osman diyor ki;
13.10.2018 / 02:26 / #ID:182331

Slm ayşe iyi geceler aynı düşünceler içerisinde olan biri olarak saygı sevgi çerçevesinde birbirimizi tanıyarak mutlu olmak istiyorum ankara da yasiyorum 35 yaşındayım sizde düşünürseniz sevinirim. 63 55
Serkan diyor ki;
31.08.2018 / 14:58 / #ID:175983

Müzik klibleri için sürekli yolculuk yapıyorum. Müzik eglence ve sanat cekimlerinde bulunmak isterseniz mail atın. Tanısalım
GÖKHAN diyor ki;
12.08.2018 / 12:37 / #ID:173023

Ayşe arkadaş olmamız tanışmamız mümkünmü
Kemal diyor ki;
12.07.2018 / 04:06 / #ID:168239

Merhaba Ankara bağlıca da oturuyorum kendi şirketim var çalıştırdığim hiç evlenmedim bekarım yaş 31 sizinle tanışmak istiyorum kabul ederseniz sevinirim
Murat diyor ki;
26.05.2018 / 07:30 / #ID:160718

Slm Ayşe hanım sizi tanımak isterim profilinizi inceledim uygun görürseniz profiliniz doğrultusunda tanışalım mı
cemil diyor ki;
14.04.2018 / 19:35 / #ID:153823

merhaba tanışmak görüşmek isterim iletişim numaram cemil
berk diyor ki;
31.03.2018 / 16:32 / #ID:151618

tam benim hayalimdeki gibi berk7109@hotmail.com lütfen faceden yaz
BARIŞ diyor ki;
22.03.2018 / 15:04 / #ID:150307

selam tanışmak isterim sade arkadaşlık aramanızı beklerim hanımefendi
Mustafa diyor ki;
04.03.2018 / 15:05 / #ID:147784

Slm mustafa ben ankaradan tanimak istersen saygilarimla
Abturahman diyor ki;
03.03.2018 / 18:13 / #ID:147656

Selam ayse nasılsın ben senınle tanışmak istıyorum ve seninle olmak ıcın ne yapabılırım
Serkan diyor ki;
06.02.2018 / 12:56 / #ID:144390

Slm ben serkan eskişehirden seni tanımak için bana sıra gelirmi bilmiyorum yaş 38 sabırla beklicem belki sen ararsın diye kib
Turan diyor ki;
09.01.2018 / 00:01 / #ID:140191

Meraba
Mustafa diyor ki;
05.01.2018 / 03:58 / #ID:139720

Slm ankaradan mustafa ben tanimak istersen
eren zeren diyor ki;
04.01.2018 / 11:28 / #ID:139529

SELAM AYSE ÇOK GÜZEL OLDUNUZU SÖYLEMEK İSTERİM ASLINDA BENİM AMACIM BU SİTEYE KAYIT OLMAMIN SEBEBİ BİR BAYANLA TANIŞIM İLERİYE YÖNELİK DÜŞÜNCELERİMİ GERCEKLEŞTİRMEK ANLARSIN BU YÜZDEN BÜTÜRLÜ KENDİME UYGUN BİRİSİ BULAMAMAKTAYIM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZI DİLERİM SİZDEN KARŞIMDAKİ İNSANDAN BEKLENTİLERİM SADAKAT GÜVEN VE SEVGİDİR UZUN YILLARDIR ARADIGIM KİŞİYİ BULAMAMAKTAYIM BENİ DİKATE AL LÜTFEN 05 58
Tolga diyor ki;
26.12.2017 / 12:07 / #ID:138137

Içinde çok derin uçsuz bucaksız bir dünya var. Giren kaybolur yasa yasa bitiremez sende bunu gördüm ama bi yerde hata yapiyosun onu bir farkedebilsen keske
ibrahimkaya diyor ki;
24.12.2017 / 11:24 / #ID:137731

methaba hayirli pazarlar ayse hanim ben ibrahim yas 36 by 68 kgda yasini gostermeyen hic evlenmemis diygusal kendi halinde Allah korkusu olan gencim seni tanimak once arkafaslik sonra anladarak izdivac dusunuyorum aslen konyaliyim ama istedigin yerde ikamet ederim lutfen en kisa zamanda seni tanimak istiyorum lutfen yanlis anlamayin sen caldir ben ararim
Ahmet hamdi diyor ki;
21.12.2017 / 12:45 / #ID:137348

Slm ayse hanim ben kayseri de yasiyorum kamu da çalışmaktayım diyaliz e giriyorum haftada 28 yaşındayım174 boyunda hafif kilolu biriyim eger sizde isterseniz tabii ciddi bir ilişki kurmak istiyorum whatsapp msj bekliyorum görüşmek üzere sağlıcakla kalın tanıyalım birbirimizi yakından herşey nasip kısmet neden olmasın kötü alışkanlığım yok evden işe biriyim görüşmek tanışmak konuşmak umidiyle sağlıcakla kalın
Murat diyor ki;
08.12.2017 / 16:21 / #ID:135133

Slm Ayşe hanım sizi tanımak isterim Skype yigitoglu_3535@hotmail.com profilinizi inceledim çok haklısınız ben yaşamı hayallerle değil kurguyla değil gerçekleri yaşayarak mutlu oluyorum sizde gercekleri yaşayarak mutlu olmak isterseniz tanışalım mı günübirlik yada 4 gün 3 gece Yunan adaları seyahatine birlikte gidebiliriz birbirimizi daha iyi tanımak adına saygilarimla selamlar
Mehmet diyor ki;
07.12.2017 / 00:15 / #ID:134839

Slm ayşe hanım ilanınzı gordum yazmak istedim benım knustgum var arkadasıma cıddı evlılık dusunen ankaradan bayan arıyorum ankaradan calısan bayanın evlılık yazmısnzda arkadas bayan arıyo evlılık ıcın ankaradan 25 32 yas arası arkadas ankara hacettepe hastanesınde gastroontojı uzerıne uzm doktordur bu mesajı okursanz dnus yapmanzı rıca ederım bna 09 57
önder diyor ki;
17.11.2017 / 13:56 / #ID:131894

AYŞE HANIM BN KONYADAYIM Ş UA N AMA ANKARAYI ÇOK İYİ BİLİYORUM EĞER İSTERSEN GELİP TANIŞABİLİRİZ.LÜTFEN CEVAP YAZIN
Tarık celik diyor ki;
10.10.2017 / 22:00 / #ID:125952

Ayşe hanım tanışalım mı Skype cibidakcibi@hotmail.com
Karaçapkın diyor ki;
03.08.2017 / 22:18 / #ID:111102

Merhabalar. Ben Ankara'dan. Yazdıklarınızla gül yüzünüz kadar güzel. Sizinle tanışmayı ümit ediyor, sağlıcakla kalınız.
Murat diyor ki;
26.07.2017 / 03:46 / #ID:108612

Profilinizi inceledim isterseniz tanışalım mı pamukkalede misafirim olup ücretsiz tatil yapabilirsiniz konuşarak anlasabilecegimiz kanaatindeyim izmirliyim
Selahattin diyor ki;
11.07.2017 / 16:53 / #ID:104974

Merhabalar ayşe hanim senin ilani gördüm sana yazmak istedim ben evlendim ayridim eşimden ben cankiriliyim3kizim var hepsi evlendi gittiler 1dayrem var 1iyisinden arabam var isim şükür allah iyi oto alıp satiyom ben eğer istersen tanis mak ben de isterim ta BU karşılıklı anlasirsak olur inşallah olmasa da salikolsun derim her şey kader kısmet tanisalim anlatırım herşeyi sana sen sor ben anlatacam yüz yüze goruselim ara 31 58vatsap var caldir yeter ankara can kiri arası arabayla1sat geli
vedat diyor ki;
02.07.2017 / 23:48 / #ID:103241

Merhaba sizinle tanismaj istiyorum niyetim ciddi numaram 21 30 arayin konusalim kotu niyetim yok
Gazi diyor ki;
21.06.2017 / 14:14 / #ID:100341

Mrb Ayşe ismim Gazi ciddi bi arkadaş yoldaş arıyorum ara lütfen
mustafa diyor ki;
15.06.2017 / 11:11 / #ID:99199

merhaba ayşe hanım ben bartından mustafa 30 yaşındayım hiç evlilik yapmadım ortopedik engelliyim.engellilik durumum beni kısıtlamıyor.yalanı dolanı sevmeyen dürüst birisiyim.gerçekten sevmek sevilmek aşık olmak ve güvenmek istiyorum ve sizi tanımak isterim eğer sizde beni tanımak isterseniz numaram yada mustafa-7487@hotmail.com mail adresime yazabilirsiniz.Görüşmek ümidiyle hoşcakalın
Omer diyor ki;
05.06.2017 / 13:00 / #ID:97386

Tanisalim
Kutay diyor ki;
05.06.2017 / 12:00 / #ID:97368

Selam Ayşe. Ben Kocaeli'de yaşıyor ve çalışıyorum. Beklentilerimiz farklı değil. Seninle tanışmak benim için mutluluk olur. Hepimiz dogruyu guzeli istiyoruz. Tum guzellikleri birlikte bulabilmek ve yasayabilmek dilegiyle...bilgin.kty1@gmail.com sevgiler
Mehmey diyor ki;
12.05.2017 / 22:23 / #ID:93155

Slm Ayşe hanım. 32 yaşında minyon tipliyim. Bilgisayar Mühemdisiyim memurum. Ankarada yaşıyorum tanışmak isterseniz. Mailinizi bekliyorum
Orhabbaba diyor ki;
03.05.2017 / 23:59 / #ID:92021

Slm ne haber
Serkan diyor ki;
01.05.2017 / 13:02 / #ID:91684

Ayşe slm bende senin gibi evlilik düşünen erkeğim seni tanımak isterim eskişehirden serkan yaş 37
serkan diyor ki;
29.04.2017 / 10:34 / #ID:91442

merhaba ayşe hanım sizinle tanışmak istiyorum arkadaş olup evlenmek istiyorum rapstylee_34@hotmail.com
Celal diyor ki;
28.04.2017 / 19:34 / #ID:91389

Ayşe hanım merhaba. Ankarada yalnız yaşayan biri olarak sizinle aynı duygular içindeyim. Arzu eder ve kabul edersen tanışmayı çok isterim. Adım Celal yaşım 36 boyunda kumralım. Tel den ulaşmanı rica ederim. Saygılarımla hoşcakal.
Serkan diyor ki;
28.04.2017 / 16:11 / #ID:91356

Slm ayşe ben eskişehirden serkan senin gibi doğal ve nur yüzlü bir bayanla ciddi bir ilişki kurmak isterim yaş 37
deniz diyor ki;
23.04.2017 / 18:09 / #ID:90728

tolga diyor ki;
Ahmet diyor ki;
21.04.2017 / 22:34 / #ID:90480

Slm aysecim
engin diyor ki;
21.04.2017 / 20:09 / #ID:90445

Yakup diyor ki;
16.04.2017 / 17:21 / #ID:89638

Selam sizinle tanismak istiyorum sizin icinde uygunsa ybncy1@ hot .mail adresim
Cihan diyor ki;
14.04.2017 / 08:09 / #ID:89325

Ayşe merhaba bende evlilik için burdayım İstanbul'a gelmek istermisin evlenerek
Hanfendi düzgün bir bayan ariyorum bende
Herşey kısmet tabiki ama seni çok beğendim umarım beni tanımak istersin numaram
sedat diyor ki;
13.04.2017 / 02:00 / #ID:89158

merhaba ayşe çok şık bir bayansın seni tanımak isterim samanlık seyran olsun mutluluk bizimle olsun isterim sende böyle bir düşünceye sahipsen aramanı bekliycem
tel 63 54 ara tanışalım
Akbey diyor ki;
10.04.2017 / 13:28 / #ID:88753

cemal diyor ki;
09.04.2017 / 20:19 / #ID:88656

merhaba ismim cemal, istanbul anadolu yakasında oturmaktayım.yasım 37 bekarım.hiç evlenmedim.yuksek lisans mezunuyum. müsavirim.özel bir sirkete calışmaktayım. sade bir yasantım var.evlilikte benim de korkular oldugu için bu zamana kadar kaldım. isterseniz gürüşüp tanısa biliiz. ilerki zamanlarda hafta sonları ankaraya gelebilrim. görüşmek ister iseniz. telim
serter diyor ki;
08.04.2017 / 15:04 / #ID:88469

merhabalar ayse hanım ben ankara kecıoren den serter yasım 40 ve bosanmıs bır bayım kendıme aıt ısyerım var tahsılım meslek lısesı elk bolumu menzunuyum cok ınce dusunen kendıne guvenen saygılı cıddıyetı espırıyı seven adamım fızıksel olarakta boy 84 kılo normal yapılı bırısıyım huzuruve mutlulugu hasretım sevdıgımı sonuna kadar tasıyacak ona sahıp olacak guvenecek ve kımseye muhtac etmeyecek bırısıyım serter öz saygılarımla
Umut diyor ki;
07.04.2017 / 13:59 / #ID:88369

Merhaba ayşe hanım,, ben umut..
hüsnü erden diyor ki;
05.04.2017 / 15:41 / #ID:88136

merhaba ayşe hanım.sizi yakından tanımak hayatta hala güzel insanlar ve güzel şeyler olduğunu hatırlatmak için sizi yakından tanımak isterim.adım hüsnü erden.
burak diyor ki;
04.04.2017 / 13:13 / #ID:87957

mrb ayşe hanım sizden çok etkilendim

1 2   >


Ayşe için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI