sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:



Aylin
Aylin ile isim analiziniz
Aylin: Arkadas olup bir cay kahve icecegim dost ariyorum
Cinsiyet Bayan
Yaş 48
Şehir İstanbul
İlişki durumu Karmaşık bir ilişkim var
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Alı diyor ki;
17.09.2022 / 14:07 / #ID:315152

Merhaba İstanbuldan Alı ben 31 yaşındayım ozel sektörde çalışıyorum sizinle görüşmek isterim
hasan diyor ki;
13.09.2022 / 17:35 / #ID:315033

kendini bilen bir yaştasınız böylesi bir bayanla tanışmak beni ziyadesiyle mutlu edecektir acaba bu serefi bana layık gorurmusunuz
Mehmet diyor ki;
10.09.2022 / 02:06 / #ID:314870

Merhaba iyi aksamlar istanbul leventte yasiyorum sizin icin sorun olmicaksa birlikteligim dost sohbet vs dediginiz icin yaziyorum arada birde olsa siz ne sıklikla vakit bulursaniz ben size uymaya talibim cunki bende yeteri kadar daraliyorum ve bi liman arama ihtiyaci hissediyorum cogu zaman hatta surekli uygun kisi isem eger msjimi grdugunz an dnmnizi bkliyorum mail adrsindn ulsabilirsin grunen o ki brdn iltsm zr olck gvn olsnca bna karsi frkli iltsm olr istrsen ulaşabilirsin
Cem diyor ki;
05.09.2022 / 16:48 / #ID:314680

Merhaba ilanızı okudum istersen konuşalım
Mahmut diyor ki;
20.08.2022 / 23:09 / #ID:313814

Selam, bana gmaildan ulaşabilirsiniz aboalzeez55@gmail.com
Ergun diyor ki;
06.08.2022 / 23:13 / #ID:313251

Selam ismim ergun istanbulda oturuyorum 50yaşıbda 176boy 72 kg yum düzgün fiziği olan biriyim pozitifim samini ve hoşgörü çercevesinde sizinle görüşmek isyerim defiğiniz gibi oturup bir kahve bır yemek yiyerek sizi tanımak istetim yalanı sevnem
Emir diyor ki;
26.07.2022 / 02:55 / #ID:312636

Slm ben emir 23yaşındayım İstanbul fatihte oturuyorum sizinle tanışmayı çok isterim dilerseniz konuşabiliriz
UĞUR diyor ki;
26.07.2022 / 00:07 / #ID:312625

Sizinle tanışmak isterimm uygun görürseniz saygılarımla size UĞUR getireceğime inanıyorum şimdiden teşekkür ederim ticaretlerle meşgulum giyim kent sahibiyim
Cem diyor ki;
17.07.2022 / 12:58 / #ID:312163

Merhaba ilanızı okudum bana uyar istersen konuşalım tanışalım
Mustafa diyor ki;
30.06.2022 / 18:10 / #ID:311402

Selam Aylin Hanım sizinle ileriye dönük tanışalım lütfen saygılar Almanya dan
selam diyor ki;
27.06.2022 / 12:18 / #ID:311257

merhaba aylin hanım senı tanımak isterım sende istersen
Kenen diyor ki;
24.06.2022 / 17:42 / #ID:311121

Merhaba Aylin hanım ben Gebze'den Kenan 48 yaş kafama göre bir dost bir sirdaş bir arkadaş arayişı içerisindeyim sizin uyumlu olduğunu düşünerek yazmak istedim bana mailden ulaşirsaniz sevinirim tamtamyucel43@gmail.com
selam diyor ki;
22.06.2022 / 16:24 / #ID:311061

AYLIN HANIM ACIK VE SAMIMI OLDUĞUNA INANARAN YAZIYORUMM SENI TANIMAK ISTERIM BIR CAY KAHVE YE
mustafa diyor ki;
22.05.2022 / 19:58 / #ID:309623

Aylin Hanım merhaba yaşım 49 elektronikmühendisiyim çay ve pasta için vakit ayırabilirseniz tanışabiliriz.Saygılarımla
Kuzey diyor ki;
18.05.2022 / 15:32 / #ID:309173

Merhaba Aylin ben Kuzey İstanbul Sarıyer de yaşıyorum senin içinde uygunsa iletişim için mailimi bırakıyorum oradan teyitlerin birbirimizi tanıya biliriz kuzeyytanerr@gmail.com
Ali diyor ki;
17.05.2022 / 20:00 / #ID:309148

Merhaba ben Malatya dan Ali yaş 42 dulum bir çocuk var anne de kalıyor senin ile tanışmak istiyorum isterseniz
Cenk diyor ki;
13.05.2022 / 14:48 / #ID:308986

Merhaba ulaşırsanız mail üzerinden tanışalım cenktoru@yandex.com
ali diyor ki;
09.05.2022 / 14:25 / #ID:308748

nasılsınız.İst maltepeden emekli sıcak sırdaş partner ararım
Sedat diyor ki;
08.05.2022 / 03:07 / #ID:308634

Merhaba nasılsın Aylin sana nasıl ulaşabilirim
sedat_1907_77@hotmail.com skyp adresim umarım dertleşiriz
Tekin diyor ki;
06.05.2022 / 20:37 / #ID:308512

Merhaba çokta zor değil dogru yere bakmak gerekiyor sanirim. Istersen yazabilirsin T.kaya33@yandex.com
sedat diyor ki;
06.05.2022 / 13:44 / #ID:308483

Merhaba aylin hanım! Ben sedat 44 yaşında. Hayatın monotonluğundan çıkıp sohbet edeceğim bir arkadaş aryorum dilerseniz mail adresim yak.gu2934@gmail.com
Orhan diyor ki;
06.05.2022 / 10:01 / #ID:308470

Merhaba hayırlı günler efendim tanişnak isterim
TARIKA diyor ki;
22.04.2022 / 14:15 / #ID:307960

merhaba aylin hanım yaş 46 ben TARIK istanbul anadolu yak.
kahve eşliğinde sizinle tanımak ve sohbet için har zaman konuşabiliriz.. dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır.. saygılı ve dürüst bir şekilde konulara yaklaşmak lazım.. görüşürüz.. cevap bekliyorum sizden..
Burtek diyor ki;
18.04.2022 / 12:36 / #ID:307842

Merhaba aylın hanım sizinle tanışmak isterim iletişime geçerseniz sevinirim
Çağrı diyor ki;
16.04.2022 / 00:56 / #ID:307753

Merhaba Aylin saatlerce sohbet edip dertlerimizi paylaşıp ortak olabiliriz paylaşabilirsiniz tanıyalım birbirimizi ismim.
Salih diyor ki;
10.04.2022 / 01:32 / #ID:307346

Kamerası olan ücretsiz olarak skypede takılmak isteyen yaramazlık yapmak isteyen bayanları bekliyorum pişman olmazsınız
Skype:salih.fenerbahce1@hotmail.com
Fırat diyor ki;
09.04.2022 / 01:22 / #ID:307314

Selam Aylin gerçekten niyetinde ciddi isen bende dertleşmek istiyorum
Selçuk diyor ki;
30.03.2022 / 00:04 / #ID:306962

Ben avcılardan Selçuk 44yaş boy 1.73 kg 64 tanışmak istersen görüşmek isterim han fendi
Atakan diyor ki;
28.03.2022 / 19:47 / #ID:306916

Merhaba Aylin hanım ismim Atakan 1975istanbul doğumluyum hiç evlenmedim kamuda devlet memuruyum kesinlikle güvenilir bir insanım biraz da bu yüzden yalnızım beni daha fazla tanımak isterseniz ben hazırım saygılar
Ömer diyor ki;
27.03.2022 / 18:59 / #ID:306859

merhaba Aylin neden zormuş bak buradayım işte bana bu mailden ulaşabilirsiniz husniyebaku@gmail.com

Aylin için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI