sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:



Ayla
Ayla ile isim analiziniz
Ayla: Evlilik istiyorum imam nikahlıda olabilir
Cinsiyet Bayan
Yaş 42
Şehir İstanbul
İlişki durumu Eşimden ayrıldım
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Ali diyor ki;
17.09.2022 / 14:06 / #ID:315151

Merhaba İstanbuldan Alı ben 31 yaşındayım ozel sektörde çalışıyorum sizinle görüşmek isterim
tuğay diyor ki;
13.09.2022 / 17:33 / #ID:315032

Merhaba nasılsın? Umarım mesajım seni bulur ve iyi gelir. İlanınızı inceledim ve sizi tanımak istiyorum. Sana dünyadaki tüm çiçekleri vermek isterim ama bu birbirimizi daha iyi tanıdığımızda olacak. İlgileniyorsanız, neden yanıt vermiyorsunuz ki ciddi bir iletişim kurabilelim ve ikimizin de ortak noktalarını öğrenelim. Bir iki günde birbirimizi tanıyamayız. Yakında sizden haber almayı umuyorum
Gökhan diyor ki;
10.09.2022 / 01:57 / #ID:314863

Merhaba tanışmak isterseniz konuşabiliriz mesajımla ilgilenirseniz beni mutlu edersiniz hemen şimdi size nasıl ulaşmam gerektigini belirtebilirsiniz.
erkan diyor ki;
15.08.2022 / 15:48 / #ID:313620

ayla seninle tanismak istiyorum
AYLA diyor ki;
06.08.2022 / 20:20 / #ID:313243

Ben. Ayla. Beyler. İletişim. Telefon numarası. Yazarsanız.
kaan diyor ki;
01.08.2022 / 09:10 / #ID:312926

merhaba ilk defa girdim ilk ilanı gördüm ist nasıl iletişim kurabiliriz
Emir diyor ki;
26.07.2022 / 02:52 / #ID:312635

Slm ben emir 23yaşındayım İstanbul fatihte oturuyorum sizinle tanışmayı çok isterim dilerseniz konuşabiliriz
Cem diyor ki;
17.07.2022 / 12:54 / #ID:312162

Merhaba nasılsın ben Cem İstanbul dan ben bir arkadaş dost arıyorum sana uyarsaulaş
Hakan diyor ki;
08.07.2022 / 08:14 / #ID:311763

Güzel ve dolu zamanlar geçirmek isterseniz bekliyorum
Ersin diyor ki;
27.06.2022 / 06:53 / #ID:311247

Slm bem ersin istanbul anadolu yakasinda yasiyirum 37 yasindagim guvenlik amirigim bekliyorum insan gibi konuak gorusmek icin wapsaptan
Selçuk diyor ki;
26.06.2022 / 18:05 / #ID:311237

Merhaba sizinle tanışmak istiyorum
Kuzey diyor ki;
07.06.2022 / 10:10 / #ID:310450

Tanışmak istersen burdan ulaşabilirsin kuzeyytanerr@gmail.com
Murat diyor ki;
26.05.2022 / 14:43 / #ID:310009

Slm Ayla hanım tanışalımmı sizi tanımak heyecanlı olacak bu teklifimi geri çevirmesseniz çok mutlu olurum bana ulaşabilirsiniz. katipoglu3535@hotmail.com
Fatih diyor ki;
24.05.2022 / 17:32 / #ID:309839

Ayla istanbuldayım görüşelim
Mustafa diyor ki;
22.05.2022 / 19:56 / #ID:309622

Ayla Merhaba yaşım 49 elektronik muhendisiym sizle bana çay ve pasta için vakit ayırmanızı isterim behcetmustafaist@gmail.com
Ayla diyor ki;
09.05.2022 / 20:43 / #ID:308766

İlan. Sahibi Ayla. Ben. Telefon numarası yazarsanız iletişim kurabilirim kriteri uyan beyle teşekkürler
Sedat diyor ki;
08.05.2022 / 03:10 / #ID:308635

Merhaba Ayla bende seninle aynı şeyleri istiyorum ama tabiki bunları konuşarak detaylandırabiliriz 44 yaşındayım istanbulda yaşıyorum sedat_1907_77@hotmail.com skyp adresim
Gecemavisi1907 tlgrm
Enes diyor ki;
07.05.2022 / 06:39 / #ID:308578

Merhaba Ayla hanım 24 yaşındayım sizin için uygunsa tanışmak isterim buda telefonum isterseniz whatsapdan yazın ordan konuşuruz
ABDULMENAF diyor ki;
06.05.2022 / 15:37 / #ID:308492

Merhaba ben istanbul pendikteyim özel güvenlik Görevlisi 39 Yaşındayım aslen vanliyim şuan yanlizim sizi tanımak istiyorum tabiki sizde isterseniz istemesinizde saygi duyarim
Yasin diyor ki;
06.05.2022 / 00:20 / #ID:308456

Merhaba Bursadan Yasin 47yaşındayım 10yıl önce ayrildim artık severek evlenmek istiyorum uygun görürseniz sizinle tanışmak istiyorum sakıncası yoksa yakutlu1975@gmail.com
dursun diyor ki;
02.05.2022 / 13:15 / #ID:308307

selam ayla hanım adım dursun yaşım 42 evlenip ayrıldım çocuğum yok niyetim gerçekten aile olmak yuva kurmak gerçekten tanışmak ve görüşme isterim yurtdışından malulen emekliyim ben her yerde yaşarım önemli olmak mutlu mesut yaşamaktır adım dursun
Yasin diyor ki;
30.04.2022 / 10:03 / #ID:308238

Merhaba Bursa'dan Yasin 47 yaşındayım 10 yıl önce ayrildim çocuklarin velayeti annesinde artık severek evlenmek istiyorum uygun görürseniz sizinle tanışmak istiyorum sakıncası yoksa
Gökhan diyor ki;
28.04.2022 / 22:42 / #ID:308199

Merhaba AYLA hanım adım gökhan elaziğliyım burada ilk defa birisine yaziyorum yazdiklariniz samimi geldigi için bende yazdım mimarım işim geregi elazigda yasiyorum aramak isterseniz bekliyorum..
Emrah diyor ki;
19.04.2022 / 15:30 / #ID:307854

Merhaba ben Emrah 41 yaş sizi tanımak isterim Ayla hanim sigara alkol yok bende çocuk olayım yok benim maddi manevi evliliğe hazırım sizi tanımak grs isterim numaradan ulaşabilirsiniz bana
Salih diyor ki;
10.04.2022 / 01:26 / #ID:307345

Kamerası olan ücretsiz olarak skypede takılmak isteyen yaramazlık yapmak isteyen bayanları bekliyorum pişman olmazsınız
Skype:salih.fenerbahce1@hotmail.com
Çağrı diyor ki;
03.04.2022 / 18:29 / #ID:307096

Slm.ayla nasılsın ismim çağrı İstanbul'da üç sene önce ayrıldım çocuğum yok ciddi anlamda ewlenmek istiyorum Instagram hesabından ulaş bana tanışalım cagriikinci beyaz gömlek War ustumde
Behçet diyor ki;
02.04.2022 / 21:27 / #ID:307063

Ayla Hanım Merhaba İstanbulda yaşıyorum yaşım 49 mühendisim , çay için vakit ayırabilirmisiniz ? Tanışalım
Ayla diyor ki;
31.03.2022 / 00:41 / #ID:307004

Slm..Beyler Ben ilan Sahibi Ayla Telefon numarası yazarsanız iletişim mümkün .
Hüseyin diyor ki;
27.03.2022 / 16:43 / #ID:306853

Slm ben Ankara dan Hüseyin bende eşinden ayrılalı 6yıl oldu özel bir sektörde kaynakçı olarak çalışıyorum yaşım 43 ciddi ve ileriye dönük düşünüyorum inşallah her şeyin hayırlısı olsun diyelim

Ayla için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI