sekercik.com
İlanını bulamıyormusun ?


  Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaşlık ilanı verin
  Aşağıdaki butonumuzu tıklayarak masrafsız ve zahmetsizce
  arkadaşlık ilanı verebilir ve paylaşımda bulunabilirsiniz.
  Eee.. hadi ne duruyorsun :)

ÜCRETSİZ İLAN VER

Cinsiyet:
Yaş: ile arası
Şehir:
Sevgili olmakmı arayışım bende tam bilmiyorum artık Figen Aydın 43035_1.jpg 0 Bayan 42 1997-10-28 İlişkim yok 2023-10-28 var Ben burda biraz açık olacam ama bu açıkolma drumu herkesi kabl edecegim anlamına gelmesin. aydındayım ama aslen buralı degilim işim geregi yanlız yaşıyorum. ruhsal olarak çok yanlız oldugumu söyleyebilirim bilmiyorum ama hersey bana artık boş bişeymiş gibi geliyor. birlikteligim yok ondan olabilir diye burda yazmak istedim burda olan samimi olarak konusacak belli bir yaşam düzeyi olan birini tanımak istiyorum bu memur olabilir veya gercekten kariyer anlamında umut vaadeden bir ögrencide olabilir. aradıgım tip sanayi esnafı degil yani anlatabiliyormuyum en azından konuştugum zaman bir paylaşmışlıgımın olmasını istiyorum. Yazarsanız tanışırız..



Figen
Figen ile isim analiziniz
Figen: Sevgili olmakmı arayışım bende tam bilmiyorum artık
Cinsiyet Bayan
Yaş 26
Şehir Aydın
İlişki durumu İlişkim yok
Telefon
E-mail * Gizli
Açıklama



Bulut diyor ki;
25.02.2024 / 00:13 / #ID:332702

Merhaba ben selim 28 yaşındayım hem okuyorum hem çalışıyorum şiir roman da yazarım romantik bir yanım müzik tarih tiyatro geziler yaparım Türkiye bir cennet ve dünyada benim için öyle güzel demir347407 ingram 170boy 70 kilo selim_61_34@outlook.com korumalıyız ağacını taşını bir yanım hep eksik aşksız seni tanımak istiyorum
Murat diyor ki;
06.02.2024 / 22:17 / #ID:332333

Selam nasılsın ben murat aydın da yaşıyorum
EMRAH diyor ki;
27.01.2024 / 19:53 / #ID:332094

sizi çok beğendim benim ve senin şartına ikimiz uyarsak sizce olurmumeraba kendimi tanıtayım sizinle ilişki arıyom ve uyarsa arkadaşça buluşmaya varmıydınız bende Aydın efelerdenim 35 yaşımdayım arkadaş ararım bayan bana dönersen sevinirim
lizge diyor ki;
15.01.2024 / 13:29 / #ID:331862

selam arkadaşlar benimle arkadaş veya sevgili olmak isteyen varsa yukarıdaki ilanını bulamıyormusun kutusuna lizge@cu.edu.tr
yaz gerisi kolay
Okan diyor ki;
04.12.2023 / 11:14 / #ID:330902

Sende haklısın artık insanlara güvenilmiyor
Ali diyor ki;
26.11.2023 / 21:59 / #ID:330695

Merhaba figen
Mustafa diyor ki;
17.11.2023 / 17:24 / #ID:330473

Mrhaba aradığınız bende sizi bekliyor olacağım bana yazın fatihyuksel20@gmail.com
Apo diyor ki;
10.11.2023 / 00:18 / #ID:330318

Apocan.bln04 yaz bana
Bestami diyor ki;
03.11.2023 / 01:37 / #ID:330168

Selam
Mete diyor ki;
01.11.2023 / 14:28 / #ID:330140

Selam
Furkan diyor ki;
31.10.2023 / 19:30 / #ID:330107

Yasım 20 manisa da yasıyorum Memurum Tanısabılırmıyız
Çağrı diyor ki;
29.10.2023 / 22:07 / #ID:330075

Merhaba nasılsın:) Çağrı ben, 29 yaşındayım, elektronik mühendisliği okudum, ailemle birlikte kışın İstanbulda, yazın İzmirde yazlıkta oluyorum, sessiz sakin kendi halinde, birazcık çekingen, yalnız ağır başlı olarak nitelendirilebilecek biriyim, aynı şekilde sıcakkanlı ve konuşkan bir tarafım da var diyebilirim, beni nasıl görür nasıl değerlendirirsin bilemiyorum tabiki, içimden geldi ve mesaj yazmak istedim, istersen gmailimi verebilirim, thejuggernaut49@gmail.com teşekkür ederim hoşçakal:)

Figen için bir mesaj yaz..






Mesaj yazarak Koşullarımızı kabul etmiş olursun.


BENZER BAYAN İLANLARI